Interactive voice response (IVR) inspreken

homepage > IVR inspreken

Een professioneel telefoonmenu of IVR is essentieel voor een succesvolle communicatie richting je klanten en relaties.

Als professionele voice-over sta ik klaar om jouw IVR tot leven te brengen.

IVR is vaak het eerste contactmoment met je bedrijf. 

Welkom bij Foxvoice: dé expert in professionele stemopnames voor jouw telefoonmenu, telefooncentrale, voicemail, IVR en meer. Ik ben Gwenny, jouw stem voor succes. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk is. Daarom zorg ik ervoor dat klanten hartelijk worden ontvangen. Je zou kunnen zeggen dat het voor je klanten bijna leuk is om even aan de lijn te hangen. Vele honderden bedrijven gingen je al voor.

Belinda koos voor Interactive voice response

Bedankt voor het inspreken! Resultaat van de IVR is top. Tot de volgende keer ☺

Stel je voor: je belt een bedrijf en wordt hartelijk begroet door een stem die je met een glimlach verwelkomt. Iedereen voelt zich dan direct op z’n gemak en jij creëert een betrouwbaar gevoel.
Of je nu een klein bedrijf bent dat een professionele voicemail nodig heeft, of een grote organisatie met een complexe IVR die jouw klanten snel en efficiënt doorverbindt, ik sta voor je klaar. Ik bied op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.. En met veel plezier!

helder geluid | rake timing | exacte tekstinterpretatie

Dus zeg ik; een goed ingesproken telefoonmenu draagt niet alleen bij aan een professionele uitstraling. Het verbetert juist de klanttevredenheid en versterkt jouw merkimago. Samen maken we van jouw bedrijf een onweerstaanbare kracht.

Perfecte opname voor een acceptabele prijs.. En snel geleverd!
Oke, gaan we samenwerken? Leuk, dan heb ik alleen van jou het volgende nodig:

1.  Welke tone -of-voice past bij jouw bedrijf? Zakelijk, warm, vlot, rustig…

2.. Een foutloos script


Liever even  appen of bellen? Je bent welkom! 06-10330621* Mailen kan natuurlijk ook: info@foxvoice.nl Van de prijs zul je niet wakker liggen. Beloofd!

“Dankzij de snelle en efficiënte service van Gwenny hebben we nu een voicemail die onze klanten meteen op hun gemak stelt. Een absolute aanrader!”.

Op maat geleverde IVR die passen bij jouw bedrijf

Of het nu gaat om een zakelijke toon of meer informeel en persoonlijk, ik zorg ervoor dat de boodschap precies past bij de bedrijfscultuur. Wil je graag advies of even overleggen? Je bent van harte welkom. Bel me op 06-10330621. Ik help je graag verder. 

Impact maken met IVR

Jouw bedrijf is uniek en dat mag je dus ook van jouw stemopnames verwachten. Daarom maak ik voor jou op maat gemaakte boodschappen met de juiste toon, stijl en emotie. Of je nu een warme en vriendelijke stem zoekt voor jouw welkomstboodschappen, of een professionele en formele stem voor jouw meldteksten, ik zorg ervoor dat jouw boodschap loepzuiver klinkt en impact maakt.

Interactive voice response op maat 

Mijn professionele geluidsstudio is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waardoor elke stemopname klinkt als een klok. Ik streef naar niets minder dan jouw volledige tevredenheid.

Bij Foxvoice bouw ik graag langdurige relaties op met mijn klanten. Ik wil jouw vertrouwde stem zijn, die altijd klaarstaat om je te ondersteunen en te helpen groeien. Niet voor niets heb ik veel terugkerende klanten. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe we samen de telefonische ervaring van jou

Een goed ingesproken telefoonmenu & IVR is meer dan alleen een visitekaartje voor jouw bedrijf.

IVR inspreken? Ik doe het voor je! 

Mijn IVR boodschappen zijn niet alleen professioneel en klantvriendelijk, maar ook eenvoudig te implementeren en aan te passen. Je kunt snel en gemakkelijk wijzigingen doorgeven en de boodschappen aanpassen, zodat jouw telefoonsysteem altijd up-to-date is. Welke tone-of-voice past bij jouw bedrijf? Beluister vast iets uit onderstaand portfolio.

Nieuwsgierig geworden?

Bel 06-10330621 om mij live te horen.

Willem

Bedankt en als we weer wat ingesproken moeten hebben, meld ik me weer bij jou. 

Voorproefje horen? Vertel me kort iets over je bedrijf, de doelgroep en de tone-of-voice. Stuur een fragment uit het script naar info@foxvoice.nl en ontvang een testopname. Snel en vrijblijvend. Bel: 06-10330621

Demo's

  • Bedrijfsfilm | Productvideo
  • E-learning | Medische uitleganimaties | Explainer video
  • Documentaire | Museumguide
  • Voiceresponse | IVR | Telefoonmenu | Voicemail
  • Audiotour | Voiceguide
  • Commercial | Instore | Bumper ads
  • Luisterboek (StorytelBol.com)

Klik op de luisterfragmenten

Voiceover: Hoe en Wat

Vriendelijk geprijsd

Voicemail | Telefoonmenu | IVR – vanaf  € 65

Mail naar info@foxvoice.nl en ontvang direct alle tarieven of een offerte op maat.
Snel en correct.

 

Benieuwd naar Gwenny en jouw Interactive voice response? 

Vertel me kort iets over de doelgroep en de tone of voice. Stuur een kort stukje uit het script naar info@foxvoice.nl en ontvang een gratis proefopname. Snel en vrijblijvend.

Een greep uit mijn portfolio

Contact

 

Gwenny – FOXVOICE – IVR inspreken Amersfoort

 

Even appen of bellen? Je bent welkom! 06-10330621* Mailen kan natuurlijk ook: info@foxvoice.nl

*Als ik een opdrachtgever help om een deadline te halen (tik tak tik tak) dan ligt mijn telefoon even buiten handbereik. Zodra de microfoon uit is neem ik contact met je op.

 

KvK: 70769516

 

“Gwenny is een gepassioneerd stemactrice die veel ervaring heeft met het inspreken van professionele voicemails. Heel geschikt voor zakelijke, wervende producties. Gwenny werkt snel, prettig en laat zich goed regisseren.”